Tapahtumaviesti TAVI & Tapahtumatietopalvelu TATI

Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus (TMK) sekä Tapahtumateollisuus ry ovat sopineet yhteistyöstä, jolla vahvistetaan tapahtumaelinkeinon tulevaisuutta. Yhteistyön myötä on lanseerattu TMK:n julkaisema tapahtumaelinkeinon uusi ammattilehti Tapahtumaviesti, josta tuli samalla myös Tapahtumateollisuus ry:n jäsenlehti.

Tapahtumaviesti TAVI

Tapahtumaviesti on sitoutumaton ja itsenäinen koko suomalaisen tapahtumaelinkeinon äänenkannattaja, jota tekevät kokeneet ammattitoimittajat suurella sydämellä. Tapahtumaviestin keskeisenä ideana on kertoa laajasti ja tasapuolisesti koko suomalaisesta tapahtumaelinkeinosta ja tehdä erityyppisiä tapahtumia sekä niillä toimivia yhteisöjä tutuiksi lukijoille samalla auttaen alalla toimivia yrityksiä verkostoitumaan. Pyrkimyksenä on taata suomalaisen tapahtumaelinkeinon hyvinvointi, positiivinen kehittyminen ja alan arvostuksen nostaminen. Tapahtumaviesti on tilattava lehti, jolla on laaja kattavuus tapahtumaelinkeinossa.

Tapahtumatietopalvelu TATI olennaisena osana

Tapahtumaviesti ja Tapahtumatietopalvelu TATI kulkevat käsi kädessä, joten lehden tilaajilla on oikeus lukea myös sähköisen palvelun lisäsisällöt ja tiedot. Tiedoista tärkein on totta kai ajantasaiset tapahtumatiedot (tapahtumakalenterit erinomaisin hakuominaisuuksin) ja mikä tärkeintä niin jopa yli vuodeksi eteenpäin. Ilmoittajalle Tapahtumaviesti TAVI ja tapahtumatietopalvelu TATI tarjoaa erinomaisen kanavan tavoittaa iso joukko tapahtumaelinkeinon ammattilaisia samalla kertaa erinomaisen kustannustehokkaasti. Paras lopputulos saadaan aikaiseksi Tapahtumaviesti ja TATI -yhdistelmällä erinomaisen kustannustehokkaasti.

Tunnukset vaivattomasti sähköpostiinne

Tapahtumaviesti tulee jatkossa kaikille Tapahtumateollisuus ry:n jäsenille automaattisesti yhdeksän kertaa vuodessa. Tapahtumatietopalvelu TATIin jokainen tarvitsee jäsenkohtaisen salasanan ja käyttäjätunnuksen, jotka olemme Teille lähettäneet viime viikolla. Palvelun ja tunnusten käytössä auttaa asiakaspalvelumme puhelimessa 020 749 8700 (ark. 9-16) tai sähköpostilla info@tapahtumaviesti.fi osoitteessa.

Tarkistakaa, että Teidän tapahtumatietonne on ilmoitettu

Tapahtumatietopalvelu TATIn asiakkailla on aina käytettävissään tuorein tieto maamme moninaisista tapahtumista. Huolehdittehan, että myös kaikki Teidän tapahtumanne on varmasti ilmoitettu tapahtumatietopalveluun. Tapahtumatietojen ilmoituskaavake löytyy www.tapahtumaviesti.fi/ilmoita-tapahtumatiedot/ osoitteesta tai vapaamuotoisesti sähköpostiin info@tapahtumaviesti.fi.

Tilaa Tapahtumaviesti ja Tapahtumatietopalvelu kaikille organisaationne avainhenkilöille

Lisätilaukset maksavat 89 euroa sis alv 24%/jäsen sisältäen vuodeksi niin Tapahtumaviesti -lehden kuin Tapahtutumatietopalvelu TATInkin.

Ensimmäinen Tapahtumaviesti pitäisi olla tullut Teille postissa viimeistään 19.3.2021

Seuraavan Tapahtumaviestin aineistopäivä on 7.4.2021 ja se ilmestyy 23.4.2021. Nyt on oikea aika alkaa toden teolla tiedottamaan kesän ja syksyn tapahtumistanne ja palveluistanne. Muistattehan että Tapahtumateollisuuden jäsenet saavat 10% jäsenalennuksen kaikista ilmoituksistaan Palveluneuvojamme lähestyy Teitä mahdollisimman pian ja kartoittaa kuinka voimme Teitä parhaiten auttaa.

Lisätietoja

Tapahtumaviesti
TMK Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus Oy
PL 58 29201 Harjavalta
p. 020 749 8709
www.tapahtumaviesti.fi

Tapahtumateollisuus ry
Maria Sahlstedt
p. 040 147 0693
maria.sahlstedt@tapahtumateollisuus.fi