Food Days tuo ruoka-alan asiantuntijat Seinäjoelle

Food Days -tapahtuma tuo ruokajärjestelmän asiantuntijat, tutkijat, elintarvikealan yritykset ja ruokayrittäjät Seinäjoelle 16.–18. syyskuuta. Kansainvälinen huipputapahtuma tarjoaa ajankohtaista tietoa, näkökulmia ja konkreettisia ratkaisuja ruokajärjestelmän kehittämiseen.
Tämän vuoden teemoina ovat elintarvikevienti, kaupunkien ruokastrategiat, ruoka ja teknologia, kestävien ruokajärjestelmien osaaminen sekä ruokakulttuuri.
Tapahtumassa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja, osallistutaan kansainvälisiin paneelikeskusteluihin ja tutustutaan alueen ruokalaboratorioihin sekä yrityscaseihin study visitin muodossa. Lisäksi tarjolla on pitchauksia uusista ratkaisuista ja työkaluista.
Tapahtuman järjestävät Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti, Into Seinäjoki Oy ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Mukana rahoittajina ovat Euroopan unioni ja Seinäjoen kaupunki.