Dandy Candy on vastaus kasvavaan taatelibuumiin

Kotimainen perheyritys Foodin tuo markkinoille ensimmäiset Suomessa valmistetut Dandy Candy -karkkitaatelit ja innovatiiviset, maailman ensimmäiset Dandy Candy -karkkitaatelipatukat.
Huhtikuussa kauppoihin ilmestyy kahdeksan taateliuutuutta, jotka vastaavat karkkitaateleiden vakiintuneeseen suosioon ja kuluttajien toiveisiin kotimaisista tuotteista. Uutuuksissa yhdistyy taateleiden luonnollinen makeus ja suosikkikarkkien maut: Sour Lemon, Sour Cola, Salmiak Liqourice ja Banana Caramel. Pehmeiden Dandy Candy -karkkitaatelipalojen rinnalle lanseerataan myös Foodinin omalta välipalatuotelinjastolta valmistuvat Dandy Candy -karkkitaatelipatukat, jotka ovat tiettävästi maailman ensimmäiset laatuaan.
– Voin jo nyt paljastaa, että Dandyihin on tulossa tänä vuonna paljon uusia ja uniikkeja makuja, kertoo Foodinin markkinointi- ja myyntijohtaja sekä toinen yrittäjä Maria Jalkanen.
Tuotteen ainesosaluettelo on yksinkertainen: taateleita, kookosöljyä ja luonnollisia aromeja. Runsaskuituiset karkkitaatelit eivät sisällä valkoista sokeria, palmuöljyä tai keinotekoisia lisäaineita, vain aitoja, luonnollisia ainesosia. Dandy Candyt sopivat siten karkin korvikkeeksi, välipalaksi tai energianlähteeksi urheiluun.
– Lakritsitaatelit ovat olleet valikoimamme suosikkeja jo vuosia, ja pari vuotta sitten lanseeratut lakritsitaatelipatukat nousivat nopeasti myydyimpien tuotteidemme joukkoon. Dandy Candy -karkkitaatelit ja -patukat ovat luonteva jatkumo ja vastaus kuluttajien toiveisiin kotimaisista karkkitaateleista, kertoo Jalkanen.